Drobe hesabını ve verilerini silme

Bu sayfa Drobe uygulamasının (geliştirici: {{CONTROLLER_NAME}}) hesap silme sayfasıdır. Hesabını uygulamadan ya da uygulamayı yüklemeden e-postayla silebilirsin.

Uygulamadan silme

  1. Drobe'u aç ve Profil sekmesine git.
  2. En alttaki Hesap ve gizlilik satırına, sonra Hesabımı ve verilerimi sil seçeneğine dokun.
  3. Parolanı yaz ve Hesabımı kalıcı sil düğmesine dokun.

Silme hemen gerçekleşir ve geri alınamaz.

Uygulama olmadan silme talebi

Drobe'a kayıtlı e-posta adresinden iletisim@getdrobe.app adresine "Hesap silme" konulu bir e-posta gönder. Parolanı e-postaya yazma. Talebin senden geldiğini doğrulamak için kayıtlı adresine bir onay e-postası göndeririz; onayladıktan sonra hesabını en geç 30 gün içinde (genellikle birkaç gün içinde) siler ve sana bildiririz.

Neler silinir

Hesabın inceleme nedeniyle kısıtlanmış olsa da silebilirsin. Fotoğraflara erişim silme anında kapanır; dosyalar sunucudaki silme kuyruğunda kaldırılır, bir kesinti olursa silme otomatik olarak yeniden denenir.

Neler tutulur

Ayrıntılar: Gizlilik Politikası · English